Vrei să scrii pe blog?

Îți place să scrii și ai experiență în lucrul cu copiii? Am fi bucuroși să învățăm din experiențele tale! Poți deveni editor pe blogul pentru copii și poți publica articolele tale aici!

Blogger-Writer-Girl-with-a-Macbook

Fie că ești educator, învățător, psiholog, pedagog sau doar un „simplu părinte”, suntem siguri că toți avem câte ceva de învățat, unii de la alții, pentru a ne crește și a ne educa mai bine copiii!

Blogul pentru copiii nu are o sursă de finanțare fiind susținut din fonduri proprii așa că nu te putem răsplăti financiar pentru contribuția ta. Tot ce putem face este să-ți promovăm afacerea, activitățile sau blogul personal prin link-uri contextuale în articolele pe care le vei publica, asta pe lângă recunoștința și mulțumirile noastre și ale cititorilor noștri.

De ce să scrii pe blogul pentru copii?

De exemplu, să zicem că esti profesor de înot și vrei să scrii articole legate de educația fizică la copii, poți face acest lucru prin articole pe blog, iar în subsolul articolului sau/și în pagina ta de autor (fiecare colaborator va avea o pagină proprie în care se va prezenta) poți să publici informații legate de activitatatea ta, reclamă la cursurile pe care le oferi, oferta de preț, program, link catre site-ul personal sau al afacerii tale, etc. Orice crezi că te-ar putea ajuta să îți promovezi numele și afacerea proprie. La fel daca ești psiholog, profesor de canto, educator, etc. Noi la rândul nostru vom încerca să te promovăm sau să îți promovăm afacerea prin toate mijloacele de care dispunem. Avem planuri mari așa că sperăm ca peste un timp să fii cunoscut drept ”medicul care scrie pe blogul pentru copii” sau ”psihologul care scrie articolele alea faine de blogul pentru copii”.

Articolele trebuie să fie scrise de tine, să fie originale, cât mai bine documentate (evident, dacă este cazul, în funcție de subiectul abordat) și să fie ușor de citit. Nu uita că este un ”blog pentru copii citit mai ales de părinți” așa că subiectele alese și stilul de redactare trebuie să fie accesibile și de interes. Părinții au în general timpul limitat așa că articolele nu trebuie să fie prea lungi pentru a nu deveni plictisitoare. Poți avea surse de inspirație însă nu vom putea publica articole ”copy-paste”, iar în cazul în care faci o traducere a unui articol de pe un site extern, trebuie să specifici neapărat sursa. Frecvența cu care vrei să publici articole o stabilești singur astfel încât această activitate să fie o plăcere și nu o corvoadă pentru tine.

Trimite-ne un mesaj și alătură-te echipei noastre! Te așteptăm!

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 2.7/5 (6 votes cast)
Vrei să scrii pe blog?, 2.7 out of 5 based on 6 ratings
5 Comments
  1. Buna ziua,
    Mi-ar facea placere sa scriu pe blogul dvs. avand experienta de parinte !
    Multumesc !

    Toate cele bune !
    Nicoleta

  2. Miracolul unui nou membru al familiei a poposit si in casa dumneavoastra! Sa il intampinam pe cel mic cu tot ceea ce este mai bun si mai frumos pe aceasta lume, dar sa pastram totodata legatura cu ingerasii si lumea de basm din care acestia s-au desprins pentru a ajunge la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *