Scurtmetraje pentru copii

Cinema Elvire Popesco vă invită în weekend la Kinofest, primul şi cel mai important festival de film digital din România.

Sâmbătă şi duminică începând cu ora 11:00 vor rula scurtmetraje de animaţie pentru copii (+6). Filmele sunt fără dialog şi foarte variate ca gen și tehnică: de la experimente vizuale non-narative foarte frumoase, scketch-uri nostime, aventuri, realizate în tehnici de la grafică clasică, până la animația 3D sau anime-ul asiatic.

Tales from the Paper Woods( Trailer) film din programul Animatii pentru Copii- Cinema Elvira Popescu 23 si 24 septembrie de la ora 11.00.

Posted by Kinofest International Digital Film Festival on 19 Septembrie 2017

 

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Iulia Dumitru

Despre Iulia Dumitru

Iulia este absolventă a facultății de litere și a lucrat timp de trei ani ca pedagogog școlar într-un after-school. În prezent este responsabilă pentru dezvoltarea publicul tânăr la cinema Elvire Popesco. Promovează filmele pentru copii și își dorește să ne informeze privind evenimentele culturale pentru copii și părinți.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *