Filme pentru întreaga familie

Cinema Elvire Popesco recomandă pentru weekend filme pentru întreaga familie.

Sâmbătă 16 septembrie, ora 11:00, puteţi urmări “Ozzy, marea evadare” (+3) în varianta dublată.
Familia Martin pleacă în călătorie, dar căţelul Ozzy nu îi poate însoţi. V-a fi lăsat la o pensiune canină, care se dovedeşte a fi o capcană construită de un răpitor de câini.
Ozzy va trebui să înfrunte pericolele şi să conteze pe ajutorul noilor săi prieteni pentru a scăpa şi a ajunge în siguranţă acasă.

 

Duminică, 17 septembrie, de la ora 11:00 aveţi ocazia de (re)vedea “La tortue rouge”(+6). Prin intermediul istoriei unui naufragiu pe o insulă tropicală populată de broaște țestoase, crabi și păsări, La Tortue rouge trece prin toate marile etape ale vieții unei ființe umane.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Iulia Dumitru

Despre Iulia Dumitru

Iulia este absolventă a facultății de litere și a lucrat timp de trei ani ca pedagogog școlar într-un after-school. În prezent este responsabilă pentru dezvoltarea publicul tânăr la cinema Elvire Popesco. Promovează filmele pentru copii și își dorește să ne informeze privind evenimentele culturale pentru copii și părinți.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *