Filme pentru întreaga familie

Cinema Elvire Popesco vă invită în weekend la film cu întreaga familie.

Sâmbătă 9 septembrie, ora 11:00, vă invităm să urmăriţi “Le Tableau”. O poveste minunată despre trei feluri de personaje trăiesc într-un tablou abandonat de pictorul său: Isprăviţii, Jumăticii şi De-abiaschiţaţii. Ramo, un tânăr Isprăvit îndrăgostit de o Jumătică, se aliază cu învinşii şi părăseşte tabloul în căutarea Pictorului.
Filmul va rula în varianta subtitrată şi este recomandat +7 ani.

Duminică 10 septembrie, de la ora 11:00, puteţi (re)vedea “Despicable Me 3”. Filmul continuă aventurile lui Gru, Lucy și a fiicelor adorabile – Margo, Edith și Agnes precum și ale Minionilor.
Filmul va rula în varianta dublată şi este recomandat +7 ani.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Iulia Dumitru

Despre Iulia Dumitru

Iulia este absolventă a facultății de litere și a lucrat timp de trei ani ca pedagogog școlar într-un after-school. În prezent este responsabilă pentru dezvoltarea publicul tânăr la cinema Elvire Popesco. Promovează filmele pentru copii și își dorește să ne informeze privind evenimentele culturale pentru copii și părinți.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *