L’empereur / March of the penguins 2

Cinema Elvire Popesco vă invită să urmăriți ”L’empereur / The march of the penguins 2”. Luc Jacquet revine cu un nou film care urmărește povestea unui pui de penguin ce se pregătește să pornească în prima sa călătorie, urmând chemarea misterioasă care îndeamnă pinguinii să pornească spre o destinație necunoscută, odată cu apropierea iernii.
Filmul este recomandat +7 ani și va rula vineri, 19 mai, ora 18:30 – versiune originală, film în franceză, subtitrat în limba română.
Sâmbătă 20 mai și duminică 21 mai ora 11:00 – proiecții subtitrate în limba română.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) şi Hecate (Strada Paleologu nr. 26) precum și online, de pe https://eventbook.ro/film/bilete-film-l-empereur-march-of-the-penguins-2

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Iulia Dumitru

Despre Iulia Dumitru

Iulia este absolventă a facultății de litere și a lucrat timp de trei ani ca pedagogog școlar într-un after-school. În prezent este responsabilă pentru dezvoltarea publicul tânăr la cinema Elvire Popesco. Promovează filmele pentru copii și își dorește să ne informeze privind evenimentele culturale pentru copii și părinți.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *