Filme pentru întrega familie

Cinema Elvire Popesco vă recomandă pentru weekend “Filme pentru întreaga familie”.

Sâmbătă 27 mai, ora 11:00 va rula “Şcoala iepuraşilor – Păzitorii oului de aur” (+3). Max este un iepure de oraș care ajunge într-o școală de modă veche, de unde nu pleacă până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paște. O cunoaşte pe Emmy, alături de care îşi testează curajul în lupta cu vulpile viclene.

Filmul va fi dublat în limba română.

Duminică 28 mai, ora 11:00, puteţi urmări “L’empereur / The march of penguins 2” (+7), noul film al lui Luc Jacquet ce urmărește povestea unui pui de penguin care se pregătește să pornească în prima sa călătorie.

Filmul va fi subtitrat în limba română.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) şi Hecate (Strada Paleologu nr. 26) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Iulia Dumitru

Despre Iulia Dumitru

Iulia este absolventă a facultății de litere și a lucrat timp de trei ani ca pedagogog școlar într-un after-school. În prezent este responsabilă pentru dezvoltarea publicul tânăr la cinema Elvire Popesco. Promovează filmele pentru copii și își dorește să ne informeze privind evenimentele culturale pentru copii și părinți.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *