Filme pentru întreaga familie

Pentru week-end cinema Elvire Popesco vă propune filme pentru întreaga familie.

Sâmbătă ora 11:00 vă invităm să urmăriţi „Ma vie de Courgette” (+7). Filmul prezintă viaţa lui Dovlecel (Courgette), un băieţel de 9 ani a cărui poveste unică este surprinzător de universală. După moartea mamei lui, Courgette este însoțit de polițistul Raymond la un orfelinat plin cu copii de vârsta lui. El se luptă să se acomodeze în acest mediu nou, dar cu ajutorul lui Raymond și al noilor săi prieteni reușește să învețe să aibă încredere și găsește dragostea adevărată și o nouă familie. Proiecţia este subtitrată.

Animaţia „La tortue rouge” (+6) va rula sâmbătă ora 16:00.

Prin intermediul istoriei unui naufragiu pe o insulă tropicală populată de broaște țestoase, crabi și păsări, La Tortue rouge trece prin toate marile etape ale vieții unei ființe umane.

Duminică ora 11:00, vă invităm să-l cunoaşteţi pe Ozzy, căţeluşul familiei Martin.

„Ozzy – marea evadare”(+3) este un film de aventuri despre prietenie, curaj şi puterea de a ieşi cu bine dintr-o situaţie dificilă. Proiecţia va fi dublată.

Bilete se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas şi Hecate (str. Olari, nr. 8) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Iulia Dumitru

Despre Iulia Dumitru

Iulia este absolventă a facultății de litere și a lucrat timp de trei ani ca pedagogog școlar într-un after-school. În prezent este responsabilă pentru dezvoltarea publicul tânăr la cinema Elvire Popesco. Promovează filmele pentru copii și își dorește să ne informeze privind evenimentele culturale pentru copii și părinți.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *