Filme pentru întreaga familie

În week-end vă invităm la Filme pentru întreaga familie la cinema Elvire Popesco.

Haideţi la „Marea Bulgăreală” sâmbătă de la ora 11:00. Film recomandat +6 ani şi dublat.

Pentru a se distra în vacanța de iarnă, copiii dintr-un mic orășel pun la cale o bătaie cu bulgări de zăpadă memorabilă, care îi va antrena pe toți locuitorii într-o competiție și o solidaritate care va rămâne ca cea mai frumoasă amintire din copilăria lor.

Duminică ora 11:00, vă invităm să urmăriţi povestea lui căţeluşului Ozzy. Familia sa pleacă în călătorie, dar pe el nu îl poate lua.  De aceea va fi lăsat la o pensiune canină, care se va dovedi a fi o capcană construită de un diabolic răpitor de câini. Ozzy va trebui să înfrunte pericolele şi să conteze pe ajutorul noilor săi prieteni, Chester, Fronky şi Doc, pentru a scăpa şi a ajunge în siguranţă acasă.

Film dublat şi recomandat +3 ani.

Bilete se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas şi Hecate (str. Olari, nr. 8) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Iulia Dumitru

Despre Iulia Dumitru

Iulia este absolventă a facultății de litere și a lucrat timp de trei ani ca pedagogog școlar într-un after-school. În prezent este responsabilă pentru dezvoltarea publicul tânăr la cinema Elvire Popesco. Promovează filmele pentru copii și își dorește să ne informeze privind evenimentele culturale pentru copii și părinți.

Comentarii

comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *