Filmele weekend-ului 10-11.12 la cinema Elvire Popesco

În week-end cinema Elvire Popesco vă invită să urmăriți filme pentru întreaga familie.

Sâmbătă 10 decembrie, ora 11:00, puteți urmări filmul ”Siv și petrecerea în pijamale”. Siv este o fetiță de 7 ani care doarme pentru prima dată la noua sa prietenă, Cerisia. Casa nu seamănă deloc cu a ei, i se pare un loc straniu. Doi bursuci vorbitori foarte amuzanţi apar în toiul nopţii şi de atunci aventurile se ţin lanţ. Ei o vor învăţa pe Siv să nu se teamă de ceea ce este diferit şi o vor ajuta să se regăsească.

Filmul este recomandat +7 ani și va fi subtitrat.

Duminică 11 decembrie, ora 11:00, vă invităm să descoperiți povestea micuței Sophie, în ”Les malheurs de Sophie”. Nu poate rezista tentațiilor și ceea ce îi place cel mai mult este să facă năzbâtii cu verișorul ei, Paul. În momentul în care părinţii ei decid să se mute în America, Sophie este încântată. Un an mai târziu, se întoarce în Franţa cu mama sa vitregă, doamna Fichini. Pentru a scăpa din ghearele acesteia, Sophie va conta pe ajutorul celor două prietene ale sale împreună cu mama acestora, madame de Fleurville.

Filmul este recomandat +6 aniți va fi subtitrat.

Bilete se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas şi Hecate (str. Olari, nr. 8) precum și online, de https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Filmele weekend-ului 10-11.12 la cinema Elvire Popesco, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Iulia Dumitru

Despre Iulia Dumitru

Iulia este absolventă a facultății de litere și a lucrat timp de trei ani ca pedagogog școlar într-un after-school. În prezent este responsabilă pentru dezvoltarea publicul tânăr la cinema Elvire Popesco. Promovează filmele pentru copii și își dorește să ne informeze privind evenimentele culturale pentru copii și părinți.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *