Filme pentru copii la cinema Elvire Popesco

Filme pentru cei și cei mari la cinema Elvire Popesco în această săptămână.

”La Tortue Rouge”  (+6 ani, fără dialog)  prezintă istoria unui naufragiu pe o insulă tropicală populată de broaște țestoase, crabi și păsări. La Tortue rouge trece prin toate marile etape ale vieții unei ființe umane.
Este primul lungmetraj al animatorului olandez Michael Dudok De Wit, premiat cu Oscar în 2000 pentru scurtmetrajul Père et Fille.

Filmul va rula: miercuri 14 decembrie – ora  18:30, joi 15 decembrie – ora 20:00, vineri 16 decembrie – ora 19:00 și sâmbătă 17 decembrie ora 11:00.

”Sing” (+6 ani, versiune dublată) este noua producţie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions). Plasată într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale. Filmul îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil – dar şi un mic afurisit – îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.

Vă așteptăm la film duminică 18 decembrie ora 11:00.

”Phantom Boy” (+6 ani – versiune subtitrată) prezintă povestea poliţistului Alex ce este rănit de un personaj misterios. Imobilizat în spital, Alex îl întâlneşte pe Léo, un pacient în vârstă de 11 ani cu abilitatea de a-şi părăsi corpul. Băiatul poate zbura şi trece prin ziduri nevăzut de nimeni. Cum gangsterul desfigurat ameninţă oraşul, Alex hotărăşte să termine investigaţia.

Filmul va rula duminică 18 decembrie, ora 16:00.

Bilete se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas şi Hecate (str. Olari, nr. 8) precum și online, de https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Filme pentru copii la cinema Elvire Popesco, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Iulia Dumitru

Despre Iulia Dumitru

Iulia este absolventă a facultății de litere și a lucrat timp de trei ani ca pedagogog școlar într-un after-school. În prezent este responsabilă pentru dezvoltarea publicul tânăr la cinema Elvire Popesco. Promovează filmele pentru copii și își dorește să ne informeze privind evenimentele culturale pentru copii și părinți.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *