Jucăriile educative sunt o soluție pentru o minte creativă

Educația copiilor a fost întotdeuna extrem de importantă iar acum părinții pun accent pe acest aspect mai mult ca oricând. De când cel mic apare, părinții încearcă sa le ofere cele mai bune condiții pentru a crește sănătoși și fericiți.

Cu apariția tehnologiei pare din ce în ce mai simplu să educi și să crești un copil însă nu ar trebui sa ne lăsăm păcăliți de acest aspect. Poate nu conștientizăm acum, însă un copil care își va petrece mai mult timp la televizor și stând la calculator sau cu ochii în tableta nu va reuși să își dezvolte inteligența la fel ca unul care va desfășura activități specifice și educative, care să îi stimuleze capacitatea de a-și folosi creativitatea.

Din fericire pentru părinții care realizează importanța unei bune educații, pe piață au apărut numeroase jucării educative printre care și jucăriile din carton 3d de la KiddoBox Toys. Acest nou concept de jucării vine în întâmpinarea nevoilor părinților de a oferi copiilor o jucărie care în același timp îi oferă copilului posibilitatea de a se juca dar și aceea de a-i stimula creativitatea.  Numeroase studii au demonstrat cât este de important ca cei mici să își folosească de mici imaginația.  Copiii de azi vor fi adulții de maine, mai mult sau mai puțin capabili să se adapteze și să se descurce în diverse situații.

Jucăriile din carton 3d sunt un concept nou, unic pe piața românească care le promite părinților jucării diferite de ceea ce găsim în mod obișnuit pe piață.

De câte ori nu s-a întâmplat sa întâlnim cazuri în care părinții le puneau în mână copiilor tabletele ca să îi țină mereu ocupați? De câte ori nu am întâlnit cazuri când desenele animate erau trucul cu ajutorul căruia părinții considerau că cei mici vor învăța despre lumea înconjurătoare? Este adevărat, și desenele animate pot fi educative însă sunt o forma pasivă.  Pentru a se dezvolta, copilul trebuie sa învețe activ. Să luăm de exemplu o jucărie 3d, cum este bucătăria KiddoBox Toys. Pe lângă faptul ca o veți asambla și colora împreună, fetița ta va putea experimenta rolul de gospodina. Se va pune în situația de a fi adult iar acest lucru o va ajuta pe parcursul vieții chair dacă acum a experimentat prin joacă.

jucarii-educative

Imaginează-ți o zi în care te joci cu el. Imaginează-ți că tu și copilul tău deveniți din ce în ce mai apropiați și petreceți mai mult timp de calitate împreună. Ei bine, tot acest lucru este posibil, dacă tu ca părinte alegi pentru copilul tău acele jucării potrivite. KiddoBox Toys îți pune la dispoziție acele jucării din carton 3D educative, care sa îl ajute pe cel mic sa se joace, să se distreze și în același timp să îi stimulezi creativitatea și inteligența.

Cu siguranță fiecare părinte își dorește un copil deștept și care sa facă față tuturor situațiilor în care este pus. Ei bine acest lucru nu este posibil dacă noi ca părinți le punem tableta în față. O educație corespunzătoare începe de la cele mai fragede vârste și trebuie sa fie integrată și în momentele de joacă. Citește mai mult despre acest concept și cu siguranță vei ajunge și tu la concluzia ca sunt jucării total diferite de ceea ce ai intâlnit până acum. Scopul lor nu e de a-l ține ocupat pe cel mic, ci acela de a-i oferi o experiență unică cu jucăriile și de a-l educa în același timp. Și poate cel mai important, jucăriile te vor ajuta să creezi o legătură între tine și el. Data viitoare când vei cumpăra o jucărie noua pentru cel mic gândește-te de două ori. Alege inspirat, alege jucăriile pe bază de copii, nu de baterii.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Jucăriile educative sunt o soluție pentru o minte creativă, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Comentarii

comments

2 Comments
  1. Jucariile educative 3d le formeaza si vederea in spatiu foarte bine, lucru foarte greu de deprins si de format chiar daca intreaga noastra realitate este de fapt 3d

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *