Idei pentru decoratiunile de Craciun

Sa ai, in fiecare an, idei noi pentru bradul de Craciun, poate fi un pic istovitor. Unde mai pui si faptul ca decoratiunile de Sarbatori nu sunt tocmai ieftine. De aceea, in acest articol, vom incerca sa va oferim cateva sfaturi legate de aceste aspecte, prin care casa dumneavoastra sa devina un loc calduros si primitor, cu bani putini.

1. Globuri din hartie colorata

1

Intr-adevar, globurile din magazine sunt frumoase. Insa, parca se gasesc prea peste tot, nu? Iata o idee inovativa, insa: globurile facute din hartie colorata. Nu dureaza nici foarte mult sa le faceti si puteti folosi ce aveti la indemana prin casa. Tot din hartie puteti face si ghirlande, oameni de zapada, stelute sau fulgi de nea.

2. Atmosfera de sarbatoare, cu satin

2

O simpla pamblica din satin, aplicata peste pernutele din casa sau peste niste cutii de pantofi, legata intr-o funda frumoasa, poate da un aer de Sarbatoare deosebit in casa. Puteti folosi orice altfel de material, insa satinul este, adeseori, asociat cu Craciunul, datorita luciului sau. Puteti folosi acelasi material pentru draperii sau pentru a face ghirlande pentru brad.

3. Brad din cutii de pantofi

3

Nu aveti bani pentru a cumpara un brad adevarat sau v-ati plictisit de aceeasi imagine de Craciun? Cautati prin casa cutii vechi de pantofi, de dimensiuni diferite, imbracati-le in hartie colorata sau, de ce nu, coloratile impreuna cu copiii, asezati-le una peste alta, in functie de dimensiunea lor, legati o pamblica si, voila!, aveti un superb si original brad de Craciun!

4. Sclipici, lipici si becuri

4

In comert, se gasesc tuburi de sclipici, la un pret foarte mic. Folositi un lipici pentru a il lipi de becuri, si apoi bucurati-va de propria instalatie originala.

5. Coronite din nasturi

5

Nici un Craciun nu ar fi complet daca nu ne-am decora si usa de la intrare cu o coronita, in semn de apreciere pentru musafirii nostri. Dar cine a spus ca aceasta trebuie sa fie exclusiv din crengi de brad? Nu! Puteti folosi nasturi in diferite culori, pe care sa ii legati impreuna cu o pamblica. Aceeasi metoda o puteti folosi si pentru a crea globuri pentru brad sau, chiar, ghirlande!

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 4.5/5 (4 votes cast)
Idei pentru decoratiunile de Craciun, 4.5 out of 5 based on 4 ratings

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *