Tabere gratuite pentru elevi, in Marea Britanie

Cati copii nu viseaza sa ajunga macar o data in Marea Britanie? Iata ca acum, visul lor poate deveni realitate, intr-un mod simplu si gratuit. De cateva zile s-a lansat prima editie a concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition.

tabere gratuite pentru copii

Mirunette International Education este o agentie de turism educational, care a fost infiintata in anul 2004, fiind recomandata de British Council, acreditata Quality English si partenera English UK.

Cele mai importante premii care sunt puse la dispozitia elevilor sunt doua tabere gratuite de limba engleza, pe durata a doua saptamani in Marea Britanie. De asemenea, profesorii cei mai activi, care isi vor sustine elevii, pot castiga unul din cele doua locuri gratuite in cadrul taberei din Anglia. Totusi, organizatorul va oferi si alte premii care vor consta in cursuri de limba engleza, materiale didactice si carti. Mirunette Intrnational Education a initiat concursul acesta ca urmare a dorintei de a descoperi si premia noi talente.

Conditii de participare

Concursul se adreseaza tinerilor cu varste curpinse intre 10 si 17 ani si profesorilor de limba engleza. Nu se percepe nicio taxa pentru inscrierea in cadrul acestui concurs. Pentru a se putea inscrie la concurs, elevii trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa invete in Romania, sa nu implineasca varsta de 18 ani pana la data de 21 august 2013, sa fie clinic sanatosi si, foarte important, sa nu plagieze, ci sa isi foloseasca propriile cunostinte de limba engleza in competitie.

Si profesorii care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa se supuna unor conditii, printre care se numara si experienta de minim un an in lucrul cu elevii, detinerea certificatului de examen psihologic necesar profesiei, sustinerea in concurs a minim 10 elevi pe care sa ii consilieze, fara a le influenta lucrarea sau raspunsurile. De asemenea, profesorii trebuie sa aiba un nivel intermediar de cunostinte de limba engleza si sa detina un certificat de examen psihologic actualizat.

Inscrierea in concurs trebuie facuta on-line, prin completarea datelor in cadrul unui formular, pana la data de 31 martie 2013, orele 18.00. Pentru a se putea inscrie in concurs, elevii trebuie sa acceseze site-ul www.mirunette.ro.

Concursul se va desfasura in trei etape

Candidatii declarati admisi in aceasta faza, vor trece automat la urmatoarea etapa a concursului, care se va desfasura intre 16 aprilie si 15 mai, orele 18.00. Candidatii trebuie sa rezolve un test in limba engleza, de tip Cambridge, nivel intermediar, si sa compuna un eseu de maxim 200 de cuvinte pe care sa il trimita organizatorului. In etapa a III-a vor fi acceptati primii 20 de copii din fiecare categorie de varsta. In acesta ultima etapa, comisia de concurs va evalua concurentii si ii va supune unui intrviu in limba engleza, dupa care vor fi alesi castigatorii. Toti profesorii si elevii vor primi certificate de participare iar cei care vor ajunge in finala, se vor putea mandri cu diplome de merit.

Gratie experientei de peste 9 ani in organizarea de tabere internationale, dar si in consilierea educationala in Anglia, Mirunette International Education reprezinta o sansa reala prin care copiii dumneavoastra care au rezultate foarte bune la limba engleza, care sunt pasionati de cultura si literatura britanica, se pot afirma si pot ajunge chiar sa viziteze prin intermediul unei tabere aceasta tara. In mod cert, participarea la acest concurs va constitui o experienta inedita pentru copilul dumneavoastra, prin intermediul careia isi va demonstra cunostintele si va putea chiar, sa cunoasca oameni noi, sau sa isi faca prieteni noi.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Tabere gratuite pentru elevi, in Marea Britanie, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Comentarii

comments

One Comment
  1. Pingback: Puteti studia online gratuit la cele mai prestigioase universtitati din lume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *