Jurnalul unui puști – colecția de 4 volume

Se spune că „Jurnalul unui puști” a lui Jeff Kinney – seria de 4 volume care a rămas timp de 89 de săptămâni în topul celor mai vândute cărți pentru copii ai colecției New York Times – reușește să-i facă să citească chiar și pe copiii care în mod normal nu prea se împacă cu „acest sport”.

colectia-jurnalul-unui-pusti-editura-librisÎn primul volum al seriei, Greg Heffley – elev de școală generală – trece printr-o serie firească de probleme specifice vârstei: popularitatea la școală, fâstâcelile și stângăciile în fața fetelor, toate ilustrate cu desene impecabile și prezentate cu mult umor. Urmează al doilea volum în care eroul nostru este permanent șantajat de Rodrick – fratele să mai mare – din cauza unui secret pe care doar acesta îl știe. Greg este apoi înscris de către tatăl său la diverse sporturi și activități „bărbătești” menite să-l facă mai dur și în al treilea volum citim cu umor felul în care eroul nostru se sustrage acestor activități, totul culminând cu amenințarea înscrierii la Academia Militară. În ultimul volum al seriei aflăm cum face față Greg unei vacanțe de vară pregătită de mama sa, cu toate că singura lui dorință era să stea în casă cu jaluzelele trase și să nu se dezlipească de jocurile video.

Vândute în peste 60 de milioane de exemplare în întreaga lume, cele patru volume ale seriei „Jurnalul unui puști” pot fi cumpărate de pe Libris.ro la un preț special de 76,93 RON și pot reprezenta cadoul ideal pentru copilul tău.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Jurnalul unui puști – colecția de 4 volume, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *