Jurnalul meu trăznit

Incredibil de amuzant, creativ și eliberator! Pentru copii de la 8 ani, pentru tineri și adulți!

Un bestseller absolut al celebrei ilustratoare Keri Smith (New York Times, Amazon.com, Washington Post, People, Hallmark) vândut în milioane de exemplare.

jurnalul_meu_trasnit_copertaCompletați acest jurnal și veți descoperi modalități nebănuite de a vă descoperi, de a scăpa de lipsa de inspirație. Învățați să comunicați cu voi înșivă și cu prietenii voștri!

DISTRUGE! MÂZGĂLEȘTE! TÂRĂȘTE! PICTEAZĂ acest JURNAL!

În timpul utilizării acestei cărți, te vei murdări. S-ar putea să fii complet acoperit de vopsea… și de multe alte substanțe, unele chiar neobișnuite. Te vei uda. Va trebui să faci lucruri care te vor pune în încurcătură. E posibil să te întristezi când îți vei aminti cum arăta cartea la început. Vei descoperi însă distrugerea creativă peste tot în jurul tău. Și vei începe să trăiești din ce în ce mai nechibzuit…

Pentru toți cei care și-au dorit și nu au reușit să creeze un jurnal, acum există Jurnalul meu trăsnit, o carte ilustrată ce dispune de o colecție subversivă de sarcini haioase și provocatoare.

Trăim într-o societate în care mulți trebuie să cerem voie să tăiem, să târâm, să distrugem lucruri în încercarea de a ne distanța de tot ce e urât și rău în viața noastră – un motiv în plus pentru a ne bucura că există acest jurnal.

Urmați instrucțiunile și veți creea cel mai trăsnit jurnal!

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Jurnalul meu trăznit, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *