Omida

De cand a inceput scoala ne confruntam cu o problema neprevazuta. Ne pricepem sa ne pregatim gustarile,daca sunt mai complicate atunci dam o mana cu ajutor, avem idei interesante,dar nu ne-am gandit la imposibilitatea de a le consuma. Sa fi gresit cantitatea sau ingredientele? Nici vorba!

Problema cu care ne confruntam este ca ,intre timp, copilul care tocmai a inceput clasa intai a ramas stirb! Fie pachetelul de scoala cat de gustos sau apetisant, e tare greu sa musti dintr-un sandvis cu coaja sau dintr-un fursec mai crocant atunci cand iti lipsesc cei patru dinti din fata!

Ideea de astazi vine in sprijinul celor care vor un sandvis fara coaja,  usor de muscat sau de rupt. Pentru o forma cat mai interesanta folositi forme de fursecuri sau un pahar rotund. In interior folositi o crema de branza,eventual niste castraveti dati pe razatoare si putina menta. Daca vreti sa folositi carne sau sunca,neaparata sa le taiati in bucatele.

Bineinteles ca este si o activitate foarte distractiva prepararea acestui tip de gustare:

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Adina

Despre Adina Ciocălău

Adina este din Miercurea Ciuc și iubește arta culinară. Și pentru că ocupația sa curentă este ”24 hours mother” încearcă – și se pare că reușește! – să insufle această pasiune și fetițelor sale Jenifer și Stephanie.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *