Alegerea copiilor: cele mai frumoase jucarii din 2012

Credeati ca numai adultii beneficiaza de diferite topuri? Nu, pentru ca si copiii din intreaga lume, au voie sa isi voteze, in fiecare an, jucaria preferata, astfel ca, la final, sa rezulte un clasament al celor mai apreciate dintre ele!


140 de copii, cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani, au votat pentru ca institutul Good Housekeeping sa poata face topul celor mai apreciate jucarii pentru 2012. Asadar, daca nu stiti, inca, ce cadou sa ii alegeti celui mic pentru Sfantul Nicolae si Craciun, iata o sursa foarte buna de inspiratie.

Pentru lista din 2012, un juriu format din adulti, au analizat sute de jucarii, oferindu-le puncte in functie de siguranta lor si meritele educationale. Insa, adevaratul test a constat atunci cand 140 de copii, care s-au jucat cu cele 135 de jucarii care au trecut peste proble adultilor, si-au spus verdictul.

Spre deosebire de anii trecuti, in 2012 se pare ca au fost preferate jucariile mai ieftine, alaturi de cele care ajuta la educatie, incluzand roboti pentru cei foarte mici si proiecte sofisticate artistice, pentru cei mai marisori. Unele, chiar, ne-au adus aminte de anii copilariei noastre, acestea fiind atat de „rudimentare” si lipsite de beneficiile tehnologiei, incat ne-au surprins.

„Parintii pot avea incredere ca jucariile castigatoare sunt sigure, distractive si ca incurajeaza creativitatea, dar si ca dezvolta abilitatile de rezolvare a problemelor”, a spus
“Parents can feel confident that our winners are safe, fun and encourage creativity, Rosemary Ellis, editor sef al revistei Good Housekeeping.

Jucaria castigatoare, in 2012

Pentru varste peste 3 ani: Setul castigator al acestei categorii se numeste „Hexbug Hive Habitat” si are niste gandacei mecanici, ce traiesc intr-un habitat customizabil. Pe locul doi s-a aflat „Techno Source Glow Crazy Doodle Dome”, un cort ce permite copiilor sa deseneze pe peretii acestuia cu o bagheta cu lumina verde.

Pentru varste peste 4 ani: O sa fiti surprinsi, insa castigatoarul acestei categorii este un set de… cuburi de lemn! Pe locul doi, insa, se afla o masina pentru testoasele ninja, numita „Playmates Shellraiser”.

Pentru varste peste 5 ani: „Moose Toys Fortune Cookie Maker” este nimic altceva decat o micuta bucatarie, cu diferite elemente, ce permite copiilor sa-si faca propriile prajiturele din nisip, intr-un mini-cuptor cu microunde – din plastic, desigur. Baieteii, insa, au ales „Jakks Pacific Power Trains Auto Loader City”, un trenulet cu sine.

Pentru varste peste 6 ani: Deja, de la aceasta varsta, gusturile incep sa se diversifice, pentru ca preferatul a fost „The Moose Toys Micro Chargers Loop Track”, un set de masini ce se deplaseaza foarte repede, cu ajutorul unui „incarcator”. Fetitele au preferat, insa, o jucarie artistica, alegand „Crayola Marker Airbrush”, markere care pot ajuta la crearea unui desen ce foloseste culori de tip spray. Pe locul doi s-a clasat bine cunoscutul joc Lego, sub forma celei mai noi variante, „Lego Friends Adventure Camper”.

Asadar, cu siguranta gasiti unele variante de jucarii pentru Craciun, pe care sa le oferiti cadou copiilor vostri, chiar si sub forma unor variante mai autohtone.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Alegerea copiilor: cele mai frumoase jucarii din 2012, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *