Ajutor pentru Maria!

Ne bucuram de zambetul micutului nostru, il dojenim uneori, apoi il imbratisam si uitam toate nemultumirile avute. Dragostea si grija pentru copilul nostru nu isi gasesc masura. Citim articole menite sa ne ajute sa-i cunostem mai bine, sa-i educam corespunzator. Insa poate uitam uneori ca dincolo de aceste dorinte si ambitii, mai presus de toate este ca el sa fie sanatos.

Maria Lupusor este o fetita de 7 ani din Braila care a fost diagnosticata in luna iulie a acestui an cu o boala foarte grava numita “aplazie medulara severa“. Maria, intotdeauna un copil energic, fara nicio suspiciune care sa conduca la acest diagnostic, se afla, de atunci, la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, sub tratament continuu. Tratament care nu da niciun fel de rezultate.

Pe intelesul nostru,”aplazie medulara severa”, inseamna ca maduva ei este teoretic inexistenta, ea nu mai secreta nici globule albe, nici globule rosii, nici trombocite. Fara un transplant medular, care, in cazul ei poate fi realizat doar in strainatate viata micutei nu poate continua. Lupta pentru viata se da cu fiecare zi care trece fara ca aceasta interventie chirurgicala sa se realizeze. Birocratia si costurile enorme ale operatiei ii impiedica pe parinti sa plece de urgenta cu Maria in strainatate. Fiecare dintre noi putem s-o ajutam printr-o donatie in contul deschis pe numele tatalui sau.

Banca: BRD
Titular cont: Lupusor Victor Gheorghe
Cont IBAN (RON): RO15BRDE090SV36563600900

Stim ca ne simtim neputinciosi de fiecare data cand auzim un astfel de caz. Stim ca miile de euro care sunt necesari pentru asemenea tratamente par tinte imposibil de atins. Dar mai stim si ca daca nu facem nimic atunci cu siguranta lupta e pierduta de la inceput. De aceea, va rog din suflet, incercati sa ajutati! Orice suma, cat de mica, e un pas care ar putea salva viata acestui copil care acum ar fi trebuit sa fie la scoala. In primul sau an de scoala. Din pacate sta tintuit pe patul de spital de mai bine de 4 luni.

Va multumesc din suflet ca ati citit acest mesaj si sper ca puteti ajuta, cu orice suma, oricat de mica sau macar cu o rugaciune.

Mai jos aveti si documentele medicale, asa cum le-au pregatit parintii Mariei pentru o clinica din strainatate care ar putea face transplantul medular.

Raport medical  – document in format PDF

Daca doriti numarul de telefon al parintilor pentru a-i ajuta cu sfaturi va rog sa lasati un comentariu la acest articol cu adresa de email unde sa vi-l trimitem.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ajutor pentru Maria!, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Comentarii

comments

One Comment
  1. Asa mina de la mana si suflet pt suflet cladim o baza si un ajutor pentru acesti copii!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *