Accesorii pentru bebelusi, de care nu te poti lipsi

Industria accesoriilor pentru bebelusi evolueaza constant. Fiecare an aduce, cu sine, un nou model de carucior, o geanta pentru scutece de care nu te poti lipsi si multe alte produse de ajutor, care transforma maternitatea intr-o perioada mult mai placuta si adecvata tendintelor modei.

Carucioare care fac de toate

Acum, carucioarele au devenit din ce in ce mai versatile. De la cele care nu se strica de-a lungul mai multor generatii si pana la cele care au un design simplificat, noile mame se vad fata in fata cu niste alegeri foarte dificile, atunci cand trebuie sa cumpere un carucior, pentru prima oara.

Doua recomandari: UPPAbaby VISTA si Mutsy Easyrider, ambele putand fi gasite pe Amazon, la preturi destul de mici, pentru ceea ce fac. De exemplu, primul dintre aceste doua carucioare poate fi folosit de la nastere si pana ce copilul ajunge la 23 de kilograme, putand gazdui, la nevoie, al doilea si chiar al treilea copil. Al doilea, in schimb, este unul foarte usor, care se strange imediat si care are diferite suporturi pentru lucrurile copilului.

Paturi de infasat

Noile mame vor descoperi in timp scurt care sunt beneficiile unei paturi de infasat eficiente – poate cel mai important accesoriu pentru bebelusi. Copiii infasati au tendinta de a dormi pentru perioade mai lungi de timp, deoarece membrele lor nu pot fi intinse si ei nu se pot rostogoli.

Recomandarile merg spre tipurile de paturi de infasat prezentate mai jos, amandoua fiind, de asemeni, disponibile pe Amazon, si avand preturi de 17, pentru Summer Infant SwaddleMe , si, respectiv, 30 de dolari, pentru The Miracle Blanket. Modalitatile lor de prindere sunt cele care le diferentiaza, fiind adecvate atat pentru varste mici cat si pentru cele un pic mai marisoare.

Perne pentru alaptare

Sa inveti cum sa alaptezi corect poate parea destul de dificil pentru o mama noua. In acest scop au fost create pernele pentru alaptare, care ajuta sa eviti amorteala mainilor sau a spatelui, care apare dupa ce trec cateva minute. Exista diferite modele, unele dintre acestea putand fi si spalate. Mamele din lumea intreaga considera ca acesta este un ajutor nepretuit, in primele luni de viata ale copilului.

Baby carrier

A comfortable baby carrier is a must-have for new moms and babies. According to mom of two Linda Tong, her baby carrier frees up both of her hands for other tasks while keeping her 3-month-old safe and snuggled

Un baby carrier confortabil este un „must have” pentru fiecare mamica. Potrivit celor declarate de Linda Tong, mama a doi copii, baby carrier-ul pe care aceasta il foloseste este un ajutor enorm, care ii elibereaza mainile, in timp ce copilasul ei de 3 luni este purtat in siguranta si intr-o pozitie comoda.

Pe Amazon, se gaseste ERGObaby, un baby carrier de doar 96 de dolari, insa foarte bun. Acesta poate fi purtat atat pe fata, cat si pe spate sau pe sold. De asemeni, tot acolo se gaseste si Moby Warp, mult mai ieftin – la doar 40 de dolari – o alternativa mai putin costisitoare a acestuia.

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Accesorii pentru bebelusi, de care nu te poti lipsi, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *