Doodle 4 Google–Concurs pentru copii

Google lansează ”Doodle 4 Google”, un concurs național la care invită toți copiii claselor I – VIII să creeze un desen având ca temă ”România mea este…”, în care să exprime ce reprezintă România pentru ei.

doodle4google-romania

Au fost create două secțiuni: copii cu vârsta între 6 si 10 ani și copii cu vârsta 11 și 14 ani iar fiecare copil poate înscrie în concurs câte un singur desen.

Google va alege într- primă fază cele mai frumoase 250 de lucrări din cele înscrise în concurs, aproximativ câte 6 desene din fiecare județ al țării, apoi cele mai interesante 30, câte 15 pentru fiecare categorie de vârstă. Acestea vor fi publicate pe site-ul concursului în perioada 8 – 27 noiembrie 2012.

Cele mai apreciate 10 desene vor fi desemnate prin vot public pe site-ul Doodle 4 Google România și vor intra în finala, iar desenul cu cel mai mare punctaj va fi desemnat marele câștigător și va primi ca premiu 15.000 RON. Cei 10 finaliști vor primi fiecare câte o tabletă Android și un set de premii Doodle 4 Google.

 

 

Doodle-ul câștigător va fi afișat timp de o zi pe pagina principală Google România –www.google.ro, pentru a fi vizualizat de milioane de utilizatori.

Mai multe informatii la adresa http://www.google.ro/doodle4google/

Mult succes tuturor!

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Doodle 4 Google–Concurs pentru copii, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *