Biciclete pentru copiii de la sate

Astăzi am citit despre o inițiativă foarte frumoasă pentru copiii de la sate: 800 de biciclete vechi, recondiționate, vor fi dăruite în aceste zile în mai multe sate din județele Iași, Vaslui, Botoșani și Suceava printr-un proiect denumit ”Bicicleta de la țară pedalează pentru educație

Ne-am documentat mai bine și am aflat că ideea aparține celor de la Asociația ”Green Revolution” și E.ON. proiectul fiind derulat în parteneriat cu alte organizații neguvernamentale și susținerea autorităților locale și se adresează acelor copii care locuiesc și merg la școală în zone rurale defavorizate.

Sunt vizate 40 de localități, fiecare școală din aceste localități urmând să primească câte 20 de biciclete împreună cu un rastel pentru parcarea acestora, sistem de siguranță și diverse materiale adresate copiilor cu privire la siguranța traficului rutier dar și la protecția mediului. Copiii care vor primi aceste biciclete sunt cei care au rezultate bune la învățătură și au distanțe mari de parcurs de acasă până la școală.

Salutăm și lăudăm această inițiativă!

VN:F [1.9.22_1171]
Votează acest articol!
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Biciclete pentru copiii de la sate, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *